413872.jpg

Pohja:                                    Täyte/Kuorrutus:

4          munaa                         1pss   valinjavanukasjauhetta
1.5dl     sokeria                         1/2l   maitoa
2dl        vehnäjauhoja                  2rkl    sokeria
1tl        leivinjauhetta                  2rkl   jauhettua hasselpähkinää
4rkl       kuumaa vettä                 1.4dl   kuohukermaa
                                             1     iso tölkki säilyke persikkaa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuuma vesi kokoajan sekoittaen. Siivilöi taikinaan vehnäjauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu. Taikina kaadetaan voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paistetaan 175 asteessa n. 35 min.
Viipaloi persikat pieniksi. Jätä kuiteskin koristeluun yksi persikan puolikas.
valmista vaniljavanukas pussissa olevan ohjeen mukaan. Lisää siihen sokeri ja pähkinäjauhe.
Vaahdota kerma ja nostele se hiukan jäähtyneeseen vanukasseokseen.
Leikkaa kakku kahteen osaan ja kostuta pohjaa hiukan säilyke persikan mehulla. Laita vanukasta  pohjan päälle ja levitä persikan paloja vanukkaan päälle. Nosta toinen levy paikoilleen.  Levitä loppu vaniljavanukas kakun päälle ja  koristele.