1771672.jpg

pohja:

200g       Digestive keksejä
75g         Voita

Täyte:

3dl         Kuohukermaa
1prk      Tuorejuustoa (maustamatonta tai vanilja)
1.5dl      Sokeria
4            Liivatelehteä
3tl          Vaniljasokeria
3-4rkl     Sitruunamehua

Päälle:

1      Kiivi
4     Mansikkaa
2      Persikanpuolikasta (säilyke)
        Ananaspaloja
        Viinirypäleitä
        Kiille hyytelösokerilla (tein kiilteen säilykepersikoiden liemeen)

Murskaa digestivet. Sulata voi ja kaada se murskattujen keksien sekaan. Sekoita ja painele irtopohja vuoan pohjalle. Muista laittaa leivinpaperi alle!
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Vaahdota kerma ja lisää sinne tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri, ja sitruunamehu. Sekoita ja tarkista maku. Lisää maun mukaan lisää esim. sitruunamehua tai sokeria. Liota liivatteet tilkassa kuumaa vettä ja kaada täytteeseen. Sekoita ja kaada pohjan päälle.
Anna hyytyä vähintään 4 tuntia ennenkuin koristelet hedelmillä.