tässä on tällähetkellä ainut kuva näistä kakuista. Ehkäpä saan joskus kuvaa siitä kun ne on telineessä.  Olin suunnitellut ottavani monta kuvaa, mutta ajan puutteen vuoksi en millään ehtinyt ottaa hätäissäni kun tämän yhden :) Ja tästäkin kuvasta puuttuu yksi 6 munan kakku joka on jääkaapissa :)

Eli kakkuja oli kaikkiaan 120 vieraalle.  2x8 munan  3x6 munan 1x4 munan ja sitten pieni 2 munan kakku hääparille.    

Kakkujen välissä on mansikkahilloa ja kermaa. Päällinen kermaa joka on sprayjattu kulta sprayllä. Reunat on kermaa johon sekoitin joukkoon van houten kaakaojauhetta ja tomusokeria. Pursotukset on myös tuota kaakaokermaa. Ruusut ja pienet kukkaset on marsipaania ja oksapritsaukset on suklaata.

Tässä on kuvaa vielä noista kukkasista joita kakkuihin tuli...voisi melkeimpä laulaa "miljoona miljoona miljoona ruusua" :D

Laitan kuvaa myös tuosta koekakusta  jonka tein morsiamen vision mukaan.  Tästä visiosta jouduttiin kuitenkin luopumaan, koska sittenkään ei haluttu täysin marsipaani kakkua...koska harva tykkää sen mausta. Mutta oli kyllä kiva päästä kokeilemaan tuota kakun vuoraamista marsipaanilla...ikinä kun en sitä ollut vielä päässyt kokeilemaankaan :)

Vielä kiitän morsianta ja sulhasta luottamuksesta näin isossa ja tärkeässä tehtävässä :)