Kokeilen tässä että miten onnistuu kuvan piirtäminen, pakastaminen ja siitä sitten siirtäminen kakun päälle. Otin ensimmäiseksi kuvaksi helpon supermies logon.
Tahna on maitorahkaa ja vaniljakreemijauheesta ohjeen mukaan tehtyä vaahtoa. Amerikkalaisilla sivuilla tämä sama juttu tehdään sokerikreemillä. Todellakaan en tiedä, että miten tämän kanssa käy. Mutta sen näkee sitten kun mä sen kakun päälle laitan....viikon päästä.
439526.jpg
Piirsin logon ensin paperille. paperi teipataan kiinni tasaiselle alustalle. Paperin päälle laitetaan leivinpaperia. Huomatkaa, että tekstiä ja kirjaimia tehdessä niitten on oltava peilikuvina...koska kuva käännetään sitten kakun päälle. Rajat pursotetaan. Mustaa väriä kun oli niin vähän. Niin en hennonut käyttää sitä kun ihan pikkusen. Siksi ääriviivat ovat ruskeat.


439497.jpg
Sitten pursotetaan punaisella....

439465.jpg
...Lopuksi keltaisella. Pursotukset on aika paksuja, koska jos tekee ohuen pursotuksen niin se on hankalampi siirtää kakun päälle. Kuvaa mulla ei ole siitä että  kun jäi tuota tahnaa yli..niin vetäsin kaikki tahnat tuohon päälle...että saisi sitä paksuutta lisää. Tosiaan....tämä koko tekele menee sitten pakastimeen ja sieltä kun sitä viikon päästä tarvitaan niin nähdään miten käy!