Hellapoliisi oli tehnyt susupiirakkaa...minä ajattelin kokeilla geishapiirakkaa samalla ohjeella, mutta muuntelin ainesuhteet sen verran isommaksi, että riittää n.30cm piirakkavuokaan.
Hyvää tuli, mutta geisha on vissiin sen verran laimea suklaa leivontaan käytettäväksi että makua ei ollut tarpeeksi. Seuraavalla kerralla täytyy kokeilla vaikka minttukrokanttisuklaasta tai pätkiksistä.
565999.jpg

565993.jpg

Pohja:

200g      Voita
1.5dl      Sokeria
2           Munaa
5dl         Vehnäjauhoja
2tl         Leivinjauhetta

Täyte:

1dl         Vanijakreemijauhetta
3dl         Maitoa
200g       Vaniljatuorejuustoa
0.5dl       Sokeria
2tl          Vaniljasokeria
2            Munaa
5kpl         Geishapatukoita

Voi ja sokeri vaahdotetaan. Muna lisätään ja vatkataan hyvin. Sekaan heitetään keskenään sekoitetut kuiva-aineet. Taikina painellaan voideltuun piirakkavuokaan.
Vanijakreemijauhe ja maito vatkataan. Annetaan saeta hieman. sekaan heitetään tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri, munat, ja murskatut geishapatukat.
Paistetaan 200 asteisessa uunissa alatasollan. puolisen tuntia.
Piirakan annetaan jäähtyä ja jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.