tiistai, 7. elokuu 2007
Minttukrokantti hyydyketorttu
Voiko tuosta suklaapursotukset enää rumemmaks tulla??? Ihan hirveän näköistä....! nooh...omaperästä se ainakin on ja onneks maku oli sata kertaa parempi kun pursotukset.
Pohja:
1pkt Domino keksejä
100g Sulaa rasvaa
Täyte:
1prk Flora vispiä
1/2dl Sokeria
1prk Ranskankermaa
2 Minttukrokantti suklaalevyä (marabou)
3 Liivatelehteä
Laita liivatteet kylmään veteen. Murskaa keksit ja lisää keksien joukkoon sula rasva. Painele seos irtopohjavuokaan. Muista laittaa leivinpaperi alle!
Vatkaa flora vaahdoksi ja lisää sinne ranskankerma, sokeri ja sulatetut suklaalevyt. Kiehauta vesitilkka mikrossa ja lisää sinne puristetut liivatteet. kaada ohuena nauhana ja hyvin sekoittaen täytteeseen. Hyydytetään jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.