Tähän ne kukkaset ja veturi vaunuineen sitten päätyi. 6 munan kakku joka on täytetty appelsiininmakuisella moussella ja suklaa ganachella
Appelsiininmakuinen täyte:
- 2,5 dl Flora vispiä
- 200 g appelsiinituorejuustoa
- 100 g valkosuklaata
- (appelsiinimarmeladia, maun mukaan)
- 3 liivatelehteä + tilkka kuumaa vettä
Vaahdota vispi. Sulata suklaa mikrossa ja lisää tuorejuusto sen sekaan. Sekoita suklaatuorejuustoseos (ja marmeladi) Flora vispin joukkoon. Sekoita mukaan sulatetut liivatteet ohuena nauhana.
Suklaa ganache:
- 150g Fazerin sinistä suklaata
- 200g Fazerin taloussuklaata
- 2.5 dl vispikermaa
Kuumenna kerma kiehumispisteeseen, siirrä levyltä ja lisää suklaa joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja anna jähmettyä jääkaapissa. Vatkaa sähkövatkaimella levitettävään/pursotettavaan kuntoon.